Info

Bezoekadres:

bij Regenboogweg 102
2376 BH Nieuwe Wetering
Zuid-Holland

Info: info@debult.com

Postadres:

Achterweg 24a
2376 AX Nieuwe Wetering

Tel: 06 41842094

 

Toegang, bereikbaarheid en parkeren

Natuurlijk komt u het allerliefst lopend of op de fiets naar De Bult. Maar soms kan het niet anders en komt u met de auto. Deze kunt u meestal probleemloos parkeren op de parkeerplaats bij het Cultureel Centrum. Parkeren is gratis, net als de toegang tot De Bult.

Via een voetgangersbruggetje kan je op het terrein komen.

Meldpunt

Ziet u op De Bult iets dat niet in orde is? Is er iets stuk? Ziet u sporen van vandalisme? Laat het ons weten, want dan kunnen wij zo snel mogelijk maatregelen nemen. Wij stellen het enorm op prijs dat u uw ogen openhoudt en zich betrokken voelt bij het wel en wee op De Bult!

U kunt ons voor meldingen op deze manieren bereiken:
Mail het probleem voorzien van belangrijke gegevens naar: info@debult.com
Of bel wanneer u denkt dat er haast geboden is naar: 0641842094

Bij acuut onraad of gevaar geldt natuurlijk altijd: bel het alarmnummer 112

Zwemmen bij de snertplek op eigen risico

Deze zomer is ons enkele keren gevraagd naar de kwaliteit van het ‘zwemwater’ en of wij dat laten controleren. Aan iedereen die zich hetzelfde afvraagt willen we antwoorden dat wij het super vinden dat er zoveel gebruik gemaakt wordt van de waterspeeltuin, maar dat wij het niet aangelegd hebben als zwemstrandje. Het water van de snertplek staat in verbinding met de sloot en de doorstroming daarvan is niet altijd optimaal.

Een andere vaker gestelde vraag is of honden wel in het water mogen. Zoals gezegd hebben wij de snertplek aangelegd als waterspeelplaats voor kinderen. Maar als mensen hun honden er in laten spelen kunnen wij ze natuurlijk niet tegenhouden. We gaan er wel vanuit dat de hondeneigenaren voorkomen dat hun honden zich in het water ontlasten. En mocht er een ‘ongelukje’ gebeuren dat zij dit dan ook meteen opruimen. Zoals overal op De Bult.

De verantwoordelijkheid voor het zwemmen in dit water ligt dan ook bij de ouders. Kortom, voor zwemmen geldt net als voor andere activiteiten op De Bult: op eigen risico.