Steun

 

De Bult is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige natuurbelevingstuin.

Om De Bult te onderhouden en te blijven ontwikkelen hebben wij steun nodig. Ben of ken je iemand die hier een rol in kan en wil spelen? Top! Laat het ons weten via info@debult.com, dan nemen we snel contact met je op.

Ook steun met materialen en met financiële middelen is natuurlijk meer dan welkom. De Bult onderhouden en ontwikkelen kost nu eenmaal kruiwagens vol geld. Heb je, of ken je een fonds of een organisatie die een bijdrage in natura of in geld zou kunnen en willen leveren aan De Bult? Fantastisch! Stuur ons een bericht via info@debult.com dan praten we hier graag met je over verder.

Geloof ons: met iedere donatie die binnenkomt op IBAN NL30 RABO 0160 8395 80 t.n.v. Stg. Natuurbelevingstuin De Bult zijn wij dolblij!

Stichting Natuurbelevingstuin De Bult is een ANBI

Deze ondersteuners gingen je voor:

“Leader+ is een van de vier initiatieven die door de Europese Structuurfondsen worden gefinancierd en moet plattelandsactoren helpen het potentieel van hun plaatselijke regio op langere termijn te ontwikkelen.”

“De provincie Zuid-Holland werkt aan een aantrekkelijke leefomgeving in het dichtstbevolkte deel van Nederland. Een leefomgeving waar ruimte voor wonen, werken, reizen en recreëren in balans is. De provincie weegt wensen en belangen, verbindt partijen en geeft ruimte.”

“Kaag en Braassem komt op voor een goede leefomgeving, voor veiligheid en duurzaamheid. Duurzaamheid is daarbij de ideale mix van ecologische, economische en sociale belangen voor onze gemeente voor de lange termijn.”

Van Fonds Alphen en Omstreken ontvingen wij subsidie voor het herstellen van de paden op De Bult.

Raad, daad, kennis, activiteiten en mooie schenkingen. Aan Stichting Groen Licht hebben we altijd een hele fijne partner in het verwezenlijken van onze gezamenlijke doelen.

De Bult heeft een bijdrage ontvangen uit het Regionaal Investeringsfonds (RIF) van Holland Rijnland.tekst

“De Vlinderstichting is dé organisatie die de deskundigheid in Nederland en Europa over vlinders en libellen bundelt. We maken ons sterk voor het behoud en herstel van vlinders en libellen in Nederland en Europa.”

"De Postcode Loterij steunt 90 organisaties die zich inzetten voor mens en natuur."

De Vlinderidylle van De Vlinderstichting is er daar een van.

"Kern met Pit is een jaarlijkse wedstrijd georganiseerd door Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM). Via de wedstrijd Kern met Pit dagen we bewonersgroepen uit om hun idee voor de leefomgeving binnen een jaar te realiseren. De beste ideeën mogen deelnemen aan de wedstrijd."

De Rabobank Sponsorfietstocht werd tot en met 2018 jaarlijks door Rabobank Groene Hart Noord georganiseerd.

Groen Dichterbij ondersteunt en versterkt de groeiende beweging van mensen die samen aan de slag gaan met een groen buurtproject. Zo worden straten en buurten in Nederland groener en gezelliger en de bewoners gezonder en gelukkiger. Groen Dichterbij is een platform van IVN, het Oranje Fonds, Buurtlink.nl & SME Advies en wordt mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij.

De Driemaster zet zich in om al die bestaande initiatieven te ondersteunen en te versterken. Waar gaten vallen, ontwikkelen wij samen met bewoners aanvullende voorzieningen om ook de meest kwetsbare mensen bij de samenleving te betrekken.

Kees Uit den Boogaard heeft ons professionele steun verleend bij het vertalen van al onze wilde ideeën naar een werkbaar ontwerp.

Notariskantoor Von Hertzberg heeft Stichting Natuurbelevingstuin De Bult gesponsord met de oprichting van de stichting.

Puntgaaf Drukwerk heeft voor een vriendenprijsje ons eigen logo-ontwerp omgezet naar een professioneel exemplaar. Ook sponsoren zij regelmatig ons drukwerk.

Ontdek de leukste evenementen, arrangementen en routes rondom Kagerplassen en Braassemermeer.

Verzorgt ieder jaar de jaarrekening.

Gebroeders Van der Poel B.V. heeft de waterpomp bij de waterspeelplaats gedoneerd.

Hillebrand Techniek geeft onze ruw-terrein maaimachine jaarlijks zijn onderhoudsbeurt. Ook de eerste maaironde is ook door Hillebrand gesponsord.

Firma Roodenburg is altijd bereid ons een handje te helpen als het nodig is: zo verzorgde zij graafwerk voor het zintuigenpad en stelde zij de gemotoriseerde palenboor beschikbaar voor de klautertrap.

Van Back to Basic kregen wij het stoere lange touw naast de klautertrap naar de uitkijktoren.

Hoveniersbedrijf M. van der Spek schonk ons een uniek duurzaam handgemaakt insectenhotel van hun eigen merk BOOMstijl.

Van Naktuinbouw ontvingen we meerdere keren als een van de gekozen goede doelen een bijdrage uit het kerstpakkettenbudget.

Leo en Fay de Haas uit Nieuwe Wetering hebben ons met een spiksplinternieuwe bosmaaier gesponsord en divers los handgereedschap.